Eduskuntavaalit 2023

Rohkeutta sanoa. Sydäntä toimia.

Opin jo nuorena, että heikompaa tulee puolustaa ja heikommassa asemassa olevaa tulee. Jo nuoren mieli ajatteli maailmassa olevan asioita pahasti pielessä, kun joutui seuraamaan läheltä

Haluan olla rakentamassa yhteiskuntaa ja tulevaisuutta sopien eikä repien. Yhteiskuntaa, joka mahdollistaa jokaiselle samanlaiset inhimilliset sekä oikeudenmukaiset lähtökohdat elämään sekä tarjoaa jokaiselle edellytykset hyvään ja turvalliseen arkeen. Yhteiskuntaa, joka pitää jokaisesta huolen eri elämäntilanteissa ja varsinkin silloin, kun sille on tarvetta, silloin kun yksilön omat voimat ei riitä.

Maailma ei ole valmis, eikä maailma kait koskaan valmiiksi tule. Kuitenkin voimme tehdä maailmasta valmiimman ja ennen kaikkea paremman paikan kasvaa, elää ja lopulta vanheta.

Haastavassa tilanteessa tarvitaan vastuunkantoa, ei vikurointia tai pikavoittoja populismilla. Viime vaaleissa SDP tarjosi sen inhimillisen ja oikeudenmukaisen vaihtoehdon. Työtä inhimillisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan eteen riittää vielä neljän hallitusvuoden jälkeen. Heikompia pitää puolustaa, hyvä ja turvallinen arki tulee myös tulevaisuudessa turvata jokaiselle sekä kasvu pitää luoda kestävällä tavalla. - Meitä tarvitaan yhä. 

Ja siksi pyrin eduskuntaan kevään 2023 vaaleissa.


Tutustu eduskuntavaali teemoihini

Tulossa pian...

Tulossa pian...

Tulossa pian...


Liity mukaan kampanjaryhmääni

Lähde mukaan tekemään kampanjaa liittymällä kampanjatiimiini. Täytä täältä löytyvä lomake ja lähde mukaan tekemään historiaa kanssani!